Kort nieuws: hardrijders op de bon in Nieuwegein

REGIO - De politie in Nieuwegein heeft veel hardrijders op de bon geslingerd. Bij een controle op de Zuidstedeweg reed een op de vijf automobilisten te hard. De 250 snelheidliefhebbers krijgen hun bekeuring binnenkort thuisgestuurd.
* Op de A2 bij Breukelen is een snelheidsduivel van de weg gehaald. De man reed met 160 kilometer per uur richting Amsterdam en had niet door dat een motoragent hem in de gaten hield. De 37-jarige man uit Den Bosch moest zijn bestelbus aan de kant zetten en zijn rijbewijs inleveren.
* In Baarn is een vrouw bestolen van haar pinpas. Twee mannen spraken haar bij een winkel in de Hoofdstraat tot tweemaal toe in het Engels aan. Ze zeiden dat de vrouw een tientje had laten vallen. De vrouw raapte het biljet beide keren op. Later bleek haar pinpas te zijn verdwenen. Bij de politie zijn de laatste tijd meer van dit soort meldingen binnengekomen. De politie roept op alert te zijn en bij onraad direct 112 te bellen.
* De politie heeft een grote verkeerscontrole gehouden in Vinkeveen en Mijdrecht. Bij het Veenlanden College in Mijdrecht werden drie scooterrijders bekeurd. Op de Rondweg, Industrieweg en Stationsweg waren automobilisten de klos. Ze kregen een boete voor zaken als niet handsfree bellen en door rood rijden. Op de provinciale weg in Vinkeveen gingen meer dan 30 hardrijders op de bon. In totaal zijn er bijna 60 bekeuringen uitgeschreven.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.