Nieuwe meldingen over ontucht door jeugdtrainer hockeyclub Kampong, rechtszaak uitgesteld

© Website Kampong
Utrecht - De rechtszaak tegen een van ontucht verdachte jeugdtrainer van de Utrechtse hockeyclub Kampong is uitgesteld, omdat er nieuwe meldingen over de man zijn binnengekomen. De 58-jarige trainer zou komende donderdag bij de rechtbank in Utrecht terechtstaan, omdat hij wordt verdacht van ontucht met een minderjarig meisje, jonger dan 10 jaar.
In september vorig jaar is er aangifte tegen de man gedaan, omdat hij het kind ertoe zou hebben aangezet om hem via zijn broekzak onzedelijk te betasten.

Extra onderzoek

Het Openbaar Ministerie bevestigt dat er nieuwe meldingen over de man zijn binnengekomen. Hoeveel meldingen er zijn gedaan en wat er zou zijn gebeurd, is niet duidelijk. Het OM en de politie onderzoeken nu of het gaat om nog meer strafbare feiten die door de verdachte zouden zijn gepleegd.
De leden van de club zijn van de gebeurtenissen op de hoogte gesteld. Zij zijn inmiddels ook geïnformeerd over de nieuwe meldingen en het uitstel van de rechtszaak. Leden die vragen hebben, kunnen contact opnemen met de vertrouwenspersoon van Kampong.
Het bestuur van Kampong Hockey heeft de verdachte na de eerste aangifte op non-actief gesteld. Hij mag de zaak op vrije voeten afwachten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.