Man uit Soest opgepakt voor zware cafémishandeling Baarn

© RTV Utrecht
Baarn / Soest - De politie heeft een 20-jarige man uit Soest opgepakt in verband met een zware mishandeling in café De Karseboom in Baarn. Dat gebeurde mede dankzij meer dan twintig tips na een uitzending van opsporingsprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht.
De mishandeling vond plaats in april vorig jaar. Toen ging een 23-jarige man uit Baarn stappen met twee vrienden in het café. Na een ruzie werd hij zwaar mishandeld door een andere groep jongens. Het slachtoffer liep meerdere breuken in zijn gezicht op.
De politie zocht daarna specifiek naar één verdachte. Hij maakt die avond deel uit van een in het wit geklede vriendengroep.
De mishandeling gebeurde na een ruzie. Een vriend van het slachtoffer kreeg het aan de stok met één van de in het wit gestoken jongens, waarop de 23-jarige man uit Baarn de boel probeerde te sussen. De hoofdverdachte pakte hem daarop vast en sloeg hem vaak en hard in het gezicht.
Omdat de botbreuken in het gezicht van het slachtoffer niet goed herstelden, moest hij geopereerd worden. Daarnaast heeft de mishandeling zoveel impact op zijn gevoel van veiligheid dat hij naar een andere stad is verhuisd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.