Kort nieuws: Tasjesroof in Lunetten

UTRECHT - In de Utrechtse wijk Lunetten is in de nacht van maandag op dinsdag een tasjesroof gepleegd. Bij het Beatrixpark. sleurde een man een jonge vrouw van haar fiets. Hij had het voorzien op haar tas. De vrouw bleef de tas vasthouden, maar toen het hengsel brak, kon de man met de tas wegkomen.
* In Vleuten is een zanddief opgepakt. De man dumpte maandag vervuild zand op een bouwplaats en laadde daarna schoon zand in. Een getuige zag het en belde de kentekenplaat door aan de politie, die de man van 19 later aanhield.
* Bij een kop-staart-botsing in Zeist zijn drie auto's flink beschadigd. Twee automobilisten remden voor het rode licht op de Amersfoortseweg, maar een derde zag haar voorgangers over het hoofd. Eén van de bestuurders is met nekletsel afgevoerd.
* De politie zoekt getuigen van een verkeersruzie in Utrecht. Bij het Wilhelminapark zouden drie mensen bedreigd zijn, maar agenten hebben maar één iemand gesproken. De ruzie ontstond op de Nachtegaalstraat, de oorzaak is nog onduidelijk. Twee mannen die de bedreigingen hebben geuit zijn opgepakt op de Koningslaan.
* Bij een aanrijding in Leersum is een fietser gewond geraakt. De 33-jarige man uit Zaandam reed de Haarweg op, waar een automobilist hem over het hoofd zag. Een duim van de fietser lag er bijna af.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.