Man in Rhenen aangehouden in onderzoek naar overleden vrouw

Archief.
Archief. © Pixabay / 4711018
Rhenen - De politie heeft vanochtend een 51-jarige man in een woning in Rhenen aangehouden. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij moord of doodslag op een 45-jarige vrouw uit Apeldoorn. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de verdachte en het slachtoffer elkaar kenden.
De vrouw werd afgelopen donderdag langs een weg gevonden in Wenum-Wiesel, een dorp vlakbij Apeldoorn. De politie gaat ervanuit dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. In eerste instantie was het niet duidelijk wie de vrouw was. Daarom verspreidde de politie een foto van haar. Diezelfde dag is de vrouw geïdentificeerd. Volgens Omroep Gelderland had de vrouw veel rode en blauwe plekken in haar gezicht. Ook zou zij mogelijk een cosmetische ingreep ondergaan hebben.
Vanochtend wisten agenten de 51-jarige verdachte, die uit Uithoorn komt, aan te houden in de woning in Rhenen. Na de arrestatie is de woning doorzocht.
De man wordt de komende dagen verhoord. De politie wil ook graag mensen spreken die meer kunnen vertellen over hoe de relatie tussen de man en de vrouw eruitzag.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.