Kort nieuws: Gestolen auto in kanaal Nieuwegein

REGIO - In het kanaal naast de Vreeswijksestraatweg in Nieuwegein is zaterdagnacht een gestolen auto aangetroffen.
Duikers van de brandweer hebben het water doorzocht, maar er is niemand gevonden. De politie onderzoekt de zaak.
* In Baarn heeft korte tijd brand gewoed bij de Hilversumsestraatweg. Het ging om een natuurbrand waar een oppervlakte van 20 bij 20 meter in lichterlaaie heeft gestaan. Enkele minuten nadat de brandweer was gearriveerd is het sein brand meester gegeven. Ook bij de Maarsbergseweg in Doorn was een klein brandje, maar ook die werd snel geblust.
* Het opknappen van de dijk Voetangelweg bij Abcoude is bijna klaar. De smalle weg op de dijk langs het Abcouder-meer was verzakt en wordt nu verstevigd. De dijk wordt opgehoogd en er wordt nieuw asfalt neergelegd. In de zomer moet het werk klaar zijn en deze winter worden de bomen weer herplant.
* In Utrecht heeft een fietser zaterdagmorgen een hoofdwond opgelopen door een botsing met een andere fietser. Het ongeluk gebeurde bij de C1000 in De Meern. De toedracht van de aanrijding is niet bekend.
* Een kleine natuurbrand, vannacht in Amersfoort. Het vuur werd rond 4.45 uur ontdekt en de brandweer is met groot materieel uitgerukt. Het vuur bleek mee te vallen en is snel geblust. In de regio geldt code rood vanwege de droogte.
* Oudewater gaat weer controleren op de hondenbelasting. Vanaf maandag wordt er huis-aan-huis aangebeld.
Wie een hond heeft en niet betaald, krijgt alsnog de kans om aangifte te doen. Als dat niet gebeurt, worden er boetes uitgedeeld.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.