Kort nieuws: Meisje (15) laat auto over de kop slaan

REGIO - In Veenendaal heeft een 15-jarig meisje een auto laten verongelukken. De puber uit Maarsbergen reed zondagmiddag op de Waardgelder en verloor de macht over het stuur.
De auto botste tegen een boom en sloeg over de kop. Het meisje bleef net als haar 20-jarige passagier ongedeerd. De politie slingerde haar op de bon voor rijden zonder rijbewijs.
* Een bezoeker van een horecagelegenheid in Amersfoort kreeg dit weekend bij een ruzie een glas in zijn gezicht. De man had een aanvaring met een 19-jarige Leusdenaar en die gooide het glas. Het slachtoffer raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. De glazengooier is meegenomen naar het bureau.
* Twee jongens van 13 en 15 jaar uit Soest zijn aangehouden omdat zij ervan worden verdacht een 15-jarige jongen te hebben bedreigd en mishandeld. Het slachtoffer werd door een groep jongens benaderd die vervolgens een vechtpartij uitlokten. Omstanders konden de de vechtpartij stoppen. De fiets van het slachtoffer werd door de groep gestolen, maar die werd teruggevonden. De twee verdachten zijn meegenomen naar het bureau.
* Een 30-jarige man uit veenendaal is opgepakt omdat hij uithaalde naar een politie-agent. De man stond buiten te plassen waar dat niet mocht. Toen agenten de dronken man daarop aanspraken werd hij agressief.
De man is geboeid en meegenomen naar het bureau.
* Twee jongens van 18 jaar zijn door de politie in Maarssen aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Een groep jongeren stond op de Dr. Ariënslaan te schreeuwen. Ook dronken ze alcohol, waar de politie hen voor wilde bekeuren. De jongen die de fles bij zich had kon zich niet legitimeren. Hij werd aangehouden, net als zijn vriend die zich ermee bemoeide.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.