Kort nieuws: Dronken Belg van A2 gehaald

REGIO - De politie heeft een dronken snelheidsduivel uit België van de A2 gehaald. Zonder er erg in te hebben haalde de man bij Maarssen een politiewagen in terwijl hij 190 kilometer per uur reed. Bij Breukelen hielden de agenten de Belg aan. De 20-jarige man stonk een uur in de wind en had duidelijk te veel gedronken.
* In Rhenen eindigde een mooi tochtje op de racefiets voor één iemand gisteren in het ziekenhuis. De wielrenner zag op de Herenstraat een inparkerende auto over het hoofd en botste er tegenaan. Hoe hij er nu aan toe is, is nog niet duidelijk.
* Een man die onder invloed was en mensen lastigviel in een Utrechtse stadsbus is aangehouden. De man gedroeg zich erg vervelend en werd op de Van Hoornekade uit de bus gehaald. Daarna werd de 42-jarige Utrechter meegenomen naar het bureau waar hij een bekeuring kreeg en naar huis werd gestuurd.
* De opnames van de tv-serie Oranje onder Vuur zijn begonnen en dat is in onze regio goed te merken. Voor de serie over Koningin Beatrix worden veel kastelen in de provincie gebruikt, zoals Slot Zeist en Kasteel de Haar in Utrecht.
* De politie in Baarn heeft inmiddels vier aangiften binnen van de vernieling van auto's in de nacht van 6 op 7 mei.
De wagens stonden geparkeerd op de d'Aulnis de Bourouilllaan en Dalweg en in alle gevallen bleken de linkerspiegel en het linkervoorportier beschadigd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.