Gewonde bij steekincident nadat man raam inslaat van auto in Tull en 't Waal

© Koen Laureij
Tull en 't Waal - Bij een steekincident op de Waalseweg in Tull en 't Waal is vannacht een man gewond geraakt. Omwonenden hoorden omstreeks 02.30 uur hard geschreeuw in de buurt van het Waalse Bos.
De man die de ander gestoken zou hebben lag volgens de politie te slapen in zijn auto toen een onbekende man plots een van zijn autoruiten insloeg. Daarop ontstond volgens een politiewoordvoerder een 'schermutseling', waarbij de eigenaar van de auto een mes trok en zijn belager neerstak.
Het slachtoffer nam daarna de benen. De eigenaar van de auto besloot daarop de hulpdiensten te bellen, die vervolgens massaal uitrukten. Er kwamen onder meer twee ambulances ter plaatse en er landde een traumahelikopter. Van het slachtoffer was in eerste instantie niets te bekennen, maar na een zoektocht met speurhonden werd hij alsnog aangetroffen.
Het slachtoffer is een man uit Tull en 't Waal, hij is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar is inmiddels weer thuis. De eigenaar van de auto komt uit de omgeving van Utrecht en is als getuige verhoord. Verder onderzoek moet uitwijzen of hij op een later tijdstip wordt aangemerkt als verdachte.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.