Ontuchtslachtoffers mogelijk van school af

MAARSSENBROEK - Ouders van de misbruikte kinderen in Maarssenbroek overwegen hun kind van bassisschool De Kameleon te halen. Dit omdat de 8-jarige dader nog bij de slachtoffertjes in klas zit.
Gisteren werd bekend dat het jongetje ontuchtige handelingen heeft verricht bij vier kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. Vandaag kwam daar nog een melding bij.
Het blijkt dat het jongetje al eerder ontuchtige handelingen verrichtte bij een meisje van ongeveer dezelfde leeftijd. Dit voorval staat volledig los van het andere incident met de vier kinderen.
Volgens de vader van één van de slachtoffers zou al in het najaar een melding bij de school zijn binnengekomen over het jongetje. De politie kan dat niet bevestigen en basisschool De Kameleon wil geen commentaar geven.
Gisteravond heeft burgemeester Van 't Veld gesproken met betrokken gezinnen. Daarin zei ze dat de zorg voor de betrokken kinderen en hun ouders de eerste prioriteit had. Volgens de politie gaan alle gezinnen van slachtoffers in gesprek met zedenrechercheurs.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.