Kort regionieuws: Winkeldief verliest legitimatie

REGIO - Een winkeldievegge heeft in Nieuwegein niet alleen haar buit, maar ook haar legitimatie achtergelaten. Het winkelpersoneel aan Laagraven had de vrouw op heterdaad betrapt, waarna ze op de vlucht sloeg.
Ze verloor daarbij haar boodschappentrolley en haar portemonnee. Later meldde de verdachte zich bij de politie.
* In de Utrechtse wijk Overvecht heeft een groep jongeren een man lastig gevallen. De bewoner van de Cobradreef had een van hen herkend van een inbraak en vervolgens de politie gebeld. De groep was er niet blij mee en begon de man te bedreigen. De politie heeft een 20-jarige Utrechter meegenomen naar het bureau.
* Honderden automobilisten in Maarssen zijn dinsdag betrapt op te hard rijden. De flitscamera's gingen 321 keer af op de Zuilense Ring, waar 100 km/u geldt als maximum. 142 kilometer per uur was de topper.
* Op de Amersfoortseweg in Bunschoten is in de nacht van dinsdag op woensdag een man aangehouden die flink wat boetes had openstaan. De 44-jarige Amersfoorter moest nog 2.077 euro aan boetes betalen. Hij kon het bedrag niet direct betalen en is meegenomen naar het bureau voor verhoor.
* In een verkeersongeluk op de Arnhemseweg in Leusden zijn twee gewonden gevallen. De jongens van 17 jaar zaten op een scooter en kregen bij de kruising met de Schutterhoeflaan geen voorrang van een automobilist. De aanrijding resulteerde in ieder geval in een gebroken been.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.