Motorrijder komt om het leven bij ongeluk in Nieuwegein

© Koen Laureij
Nieuwegein - Bij een ongeluk in Nieuwegein is vanochtend een motorrijder overleden. De motor kwam in botsing met een tegemoetkomende auto. Wat de aanleiding van het ongeluk was, is nog niet bekend. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het onderzoek nog loopt. Over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog niets zeggen.
De hulpdiensten rukten rond 09.00 uur massaal uit naar de kruising tussen de Structuurbaan en de Ampèrebaan. Onder meer een traumahelikopter en meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Om de privacy van het slachtoffer te beschermen werden schermen rondom de plek van het ongeluk geplaatst.
Volgens een persfotograaf ter plaatse is de bestuurder van de auto opgevangen bij een bedrijf in de buurt en is hij daar geholpen door de ambulancedienst. Hoe die persoon eraan toe is, is niet bekend. Wel is op foto's te zien dat de auto flink beschadigd is.
De auto is flink beschadigd.
De auto is flink beschadigd. © Koen Laureij
Er wordt nog onderzocht hoe de motor en de auto op elkaar konden botsen. De politie laat weten dat getuigen die hulp nodig hebben, contact op kunnen nemen met Slachtofferhulp.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.