Kort nieuws: mishandeling op Jaarbeursplein

UTRECHT - Twee mannen zijn zaterdagmiddag rond 18.50 uur mishandeld door een groepje van vier andere mannen. De daders zijn ontkomen. Signalement: lichtgetint. Eén droeg een Gucci-pet, twee van hen droegen een wit shirt en de laatste droeg een donkerblauw trainingsshirt met lichte mouwen.
* In Woerden is een 24-jarige bewoonster van een woning aan de Schimmelpennincklaan gisteren beroofd. Toen ze thuis kwam, hoorde ze vreemde geluiden in haar huis. Daarop zag ze twee mannen weglopen. Bij de opsporing van de twee is Burgernet vergeefs ingezet. De politie hoopt dat getuigen zich alsnog melden. Het gaat om een man van ongeveeer 1.80 meter lang met blauw t-shirt en een man met een zwart t-shirt met iets roods op de mouw.
* Twee jongens van 18 en 22 jaar zijn zondagnacht in IJsselstein opgepakt voor vandalisme. De twee uit Nieuwegein en IJsselstein worden verdacht van het gooien van een stoel tegen een ruit en het vernielen van een reclamebord in de Weidstraat.
* Zondagnacht rond 5 uur zijn containers bij een school op de Dierenriem uitgebrand. De brandweer bluste de brand in beide containers. Ook een zendmast op het terrein van de sportvereniging SVM brandde gedeeltelijk af. Omdat brandstichting niet uitgesloten is, hoopt de politie dat de daders zich melden.
* Een meisje uit Rhenen is vrijdag rond 14.45 uur met haar scooter onder een auto terechtgekomen. De tiener reed op de Utrechtseweg toen de auto linksaf wilde slaan. Ze is met ernstige verwondingen aan arm en ribben naar het ziekenhuis gebracht.
* Een 18-jarige man uit Nieuwegein wordt verdacht van het stichten van een brand in een auto op de Jupiterbrug in Nieuwegein, zondagnacht. Getuigen hebben de auto geblust en toen agenten op de Batauweg een jognen zagen die voldeed aan het signalement, hebben ze de verdachte aangehouden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.