Gewapende overval op Utrechts tankstation, dader op de vlucht

© Koen Laureij
Utrecht - In de Utrechtse wijk Overvecht heeft vanavond een gewapende overval op een tankstation plaatsgevonden. Daarbij is niemand gewond geraakt. De overvaller is er te voet met de buit vandoor gegaan, het is onbekend in welke richting.
De overval vond plaats rond 20.45 aan de Albert Schweitzerdreef bij een tankstation van Shell. Op X (voorheen Twitter) meldt de politie dat het gaat om een licht getinte, ongeveer 20-jarige man met een dun postuur. Hij zou een grijs trainingspak en een mondkapje hebben gedragen.
De politie waarschuwt mensen die hem tegenkomen de man niet zelf te benaderen, maar 112 te bellen. De omgeving bij het tankstation is afgezet en de politie is in de buurt van het tankstation op zoek naar sporen en verdachten.
Vier dagen geleden was er ook al een overval op een tankstation in Overvecht, toen was de Esso aan de Einsteindreef het doelwit. Twee gewapende overvallers vielen daar rond 05.30 uur binnen en eisten geld en sigaretten. Zij gingen er volgens de politie vandoor richting de Marnixlaan "op iets dat op een fatbike leek"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.