Politie zoekt slachtoffer mishandeling op Vredenburgplein

© RTV Utrecht
Utrecht - De politie is op zoek naar een jonge man die in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 september rond 03.30 uur is mishandeld op het Utrechtse Vredenburgplein. Twee verdachten zijn hier inmiddels al voor aangehouden. Het slachtoffer wordt opgeroepen zich te melden bij de politie.
Een 27-jarige vrouw uit de gemeente Stichtse Vecht zag de mishandeling gebeuren en sprong ertussen om de daders te stoppen. Zij werd toen ook geslagen door het tweetal. Nadat de agenten op het Vredenburgplein arriveerden, waren de daders al weggelopen richting het station. De man die zij hadden mishandeld was niet meer aanwezig.
Met behulp van getuigen kon de politie alsnog de twee verdachten, een 19-jarige man uit IJsselstein en een 21-jarige man uit Nieuwegein, snel aanhouden. Zij zitten momenteel vast voor verhoor.
Op het moment dat de 27-jarige vrouw het slachtoffer probeerde te helpen, werd haar fiets gestolen. Via cameratoezicht is de fiets en de verdachte, een 18-jarige man uit Bunnik opgespoord en aangehouden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.