Kort nieuws: Potloodventer van de straat gehaald

REGIO - Een potloodventer in Amersfoort heeft een meisje de stuipen op het lijf gejaagd. Op de Rubensstraat liet hij zijn geslachtsdeel aan het 13-jarige kind zien toen zij voorbij fietste. De politie was er snel bij en haalde de schennispleger van de straat.
* In Utrecht zijn drie oplichters opgepakt die op het terrein van de Veemarkt neptelefoons verkochten. Het drietal, twee mannen uit België en een Duitse vrouw, werden aangehouden in een auto op de Voorveldselaan. Daar vond de politie meerdere neptelefoons.
* In Utrecht zijn twee bootdieven in de kraag gevat. Ze hadden een boot meegenomen die afgemeerd lag aan de Leidseweg. Agenten zagen het duo varen en plukten ze van het water.
* Bij een eenzijdig verkeersongeluk op de A1 langs Eemnes zijn de twee inzittenden met de schrik vrijgekomen.
Hun auto sloeg dinsdag over de kop, maar ze raakten niet gewond. De 75-jarige bestuurder zegt dat hij plotseling moest uitwijken voor een andere auto.
* In Soest heeft is een dronken fietser aangereden. De 55-jarige Soester stak de Laanstraat over en zag een passerende auto over het hoofd. De fietser raakte niet gewond. Op het politiebureau bleek uit een ademtest dat hij bijna vijf keer de toegestaande hoeveelheid drank op had.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.