Groot verdriet na dodelijk ongeluk A1: 'De zwaarte van het verdriet is nauwelijks te bevatten'

© Marnix Manschot Fotografie
Amersfoort - Hilversum rouwt om het verlies van de twee meisjes die dit weekend omkwamen bij het ongeluk met een spookrijder op de A1 bij Amersfoort. Zo vond er vanochtend een herdenking plaats op het Comenius College in Hilversum, waar de meisjes naar school gingen.
"Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de familie, die opeens geconfronteerd is met een hartverscheurende realiteit. Op school is er steun voor leerlingen en personeel; voor elkaar en in samenwerking met GGD en Slachtofferhulp", laat de school op hun website weten.
Bij de receptie van de school in Hilversum kunnen mensen morgen tussen 9.00 uur en 17.00 uur terecht om een persoonlijke boodschap achter te laten in het openbare condoleanceregister. De rector vertelde vandaag aan NH Nieuws dat het nieuws keihard is aangekomen. Ook kwam vandaag de burgemeester langs bij het Comenius College om zijn steun te betuigen.
Ook bij het Dudok Architectuur Centrum in Hilversum is groot verdriet. De directeur van het centrum is de vader van het gezin dat betrokken was bij het ongeluk. De voorzitter laat weten geschokt te zijn: "Het is zo'n verschrikkelijke werkelijkheid. De zwaarte van het verdriet is nauwelijks te bevatten. Luuc, Roelien en hun beide dochters zijn voortdurend in onze gedachten."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.