Ravage door botsing op Zuilense Ring

© Egberts Media
Maarssen - Op de Zuilense Ring in Maarssen zijn gisteravond twee auto's op elkaar gebotst. Een van de voertuigen belandde vervolgens tegen de vangrail van de middenberm. Niemand raakte gewond, maar de schade is groot.
Het ongeluk gebeurde rond 22.20 uur bij de oprit van de A2 richting Nieuwegein, ter hoogte van City Skydive. Meerdere ambulances werden opgeroepen omdat er mogelijk iemand bekneld zat, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval.
Ambulancepersoneel heeft zich over de slachtoffers ontfermd, maar die hoefden voor zover bekend niet mee naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeluk was de weg van Vleuten naar Maarssen tijdelijk dicht.
Door het ongeluk lag de weg bezaaid met puin. Op foto's is ook te zien dat er een buggy op de weg ligt, maar het is onduidelijk hoe die daar terecht is gekomen. De auto's zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. De oorzaak van het ongeluk is onbekend.
Op foto's is ook te zien dat er een buggy op de weg ligt, maar het is onduidelijk hoe die daar terecht is gekomen.
Op foto's is ook te zien dat er een buggy op de weg ligt, maar het is onduidelijk hoe die daar terecht is gekomen. © Egberts Media

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.