Tonnen cash, dure auto's en kilo's harddrugs gevonden bij doorzoekingen in Utrechtse panden

© Politie
Provincie Utrecht - In een lopend onderzoek naar witwassen en handel in drugs heeft de politie vijf personen aangehouden, onder wie drie Utrechters. De politie en de FIOD doorzochten daarvoor acht woningen en bedrijfspanden in Utrecht, Houten, Bilthoven en het Gelderse Meteren.
De doorzoekingen vonden afgelopen maandag plaats in vier woningen in Utrecht, een bedrijfspand in Houten, een garagebox in Bilthoven en een woning en bedrijfspand in Meteren. Agenten troffen tientallen kilo's harddrugs en meerdere tonnen aan contant geld aan. De politie nam verder dertien voertuigen en 'diverse communicatiemiddelen in beslag'.
De tekst gaat verder onder de foto:
De politie nam onder meer deze dure auto's in beslag.
De politie nam onder meer deze dure auto's in beslag. © Politie

Aanhoudingen

De vijf verdachten zitten vast op verdenking van handel in drugs en witwassen. Het gaat om drie mannen uit Utrecht van 33, 50 en 52 jaar oud, een 50-jarige man uit de gemeente West Betuwe en een 51-jarige man uit Zaltbommel. Een van de verdachten probeerde nog met zijn auto te vluchten, maar na een korte achtervolging werd hij alsnog klemgereden in Culemborg. Meer aanhoudingen sluit de politie niet uit.
Dit zijn beelden van de arrestatie in Culemborg:
Een van de verdachten probeerde nog te vluchten

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.