'Utrechtse voetballer Ihattaren vervolgd voor mishandeling'

© Orange Pictures
Vleuten - De Utrechtse voetballer Mohamed Ihattaren zou worden vervolgd voor een mishandeling op 11 februari 2023. Daarnaast wordt hij ook aangeklaagd voor een poging tot uitlokking van bedreiging op 7 oktober 2022. Dat bevestigen ingewijden aan het ANP.
Het Openbaar Ministerie kan alleen zeggen dat een 21-jarige man uit Vleuten wordt vervolgd voor deze feiten en wil niet bevestigen dat het gaat om Ihattaren. Voor de zaak is nog geen zittingsdatum bekend.
De oud-speler van onder meer Ajax en PSV is op dit moment onder contract bij Slavia Praag.

In 2022 kende Ihatteren een woelige zomer met liefdesperikelen en persoonlijke problemen na contacten met mensen uit het criminele milieu. Ook werd in Kanaleneiland de Porsche van de voetballer in brand gestoken.

In november dat jaar werd de voetballer gearresteerd vanwege ernstige bedreiging. Een dag later kwam hij weer op vrije voeten. Op 12 februari 2023 werd de Utrechter opnieuw gearresteerd na een conflict in de relationele sfeer. Na dat voorval werd zijn huis doorzocht. Of dat de incidenten zijn waarvoor hij nu vervolgd wordt kan niet worden bevestigd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.