Slachtoffer race Cartesiusweg nog in coma

UTRECHT - Het zwaargewonde slachtoffer van het ongeluk op de Cartesiusweg, wordt kunstmatig in coma gehouden. Dat heeft de familie van Rezenne Gidey gezegd in een emotioneel interview met Hart van Nederland. Bij het ongeluk kwam een andere man om het leven.
De 23-jarige veroorzaker van het ongeluk zit nog steeds vast. Mohamed Ben J. uit Baambrugge wordt door Justitie verdacht van doodslag en poging tot doodslag omdat hij zou hebben geracet. Een tweede verdachte wordt nog gezocht.
Volgens getuigen reed Ben J. een wedstrijdje met een andere automobilist. Hij tikte daarbij de auto van de onschuldige slachtoffers aan. Die crashten vervolgens tegen een boom. De andere automobilist is nog voortvluchtig.
Het ongeluk maakt veel los in de Domstad. Burgemeester Wolfsen heeft de nabestaanden van het omgekomen slachtoffer en de familie van de gewonde man telefonisch een hart onder de riem gestoken.

FESTIVAL AFGELAST

De Utrechtse Demonstratie tegen de Klaagcultuur gaat aanstaande zondag niet door. De organisatoren waren bevriend met de man die omkwam tijdens het dodelijke ongeluk.
Uit respect voor de familie, vrienden en andere mensen in rouw is besloten de demonstratie af te gelasten. Die had als doel het vele klagen in Nederland tegen te gaan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.