Politie maakt reconstructie Cartesiusweg

UTRECHT - De politie is nog steeds druk bezig met het onderzoek naar het fatale raceongeluk op de Cartesiusweg, vorige week maandag. Dat blijkt onder meer uit foto's die buurtbewoners zondag maakten.
Op de foto's staan agenten die bezig zijn met een reconstructie. Daarvoor werd de Cartesiusweg tijdelijk afgesloten.
Niet alleen politiemensen zoeken antwoorden op de plek waar Maarten Naafs om het leven kwam en een ander zwaargewond raakte. De buurtbewoners zien nog dagelijks vrienden en familie van de twee die kaarsen en bloemen bij de boom neerleggen.
Naafs zat als passagier in de auto die door de BMW van Mohamed ben J. van de weg werd gereden. De bestuurder van de gecrashte auto ligt nog in coma.

RACE

Mohamed ben J. is opgepakt en zit in de cel. De verdachte bestrijdt dat hij veel te hard heeft gereden. De bestuurder van de wagen waar hij tegen racete, is nog zoek.
Website Geenstijl zegt te beschikken over beveiligingsbeelden waarop te zien is, dat er is geracet. De site wil de beelden niet tonen, omdat dat strafbaar is.
Vorige week zeiden meerdere getuigen al tegen RTV Utrecht dat ze een straatrace hebben gezien, vlak voor het fatale ongeluk.

Politie maakt reconstructie Cartesiusweg

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.