Bewoners Terwijde oordelen milder over Wolfsen

UTRECHT - Wijkbewoners van Terwijde in Leidsche Rijn zijn veel positiever over burgemeester Wolfsen dan de gemeenteraad van Utrecht. In hun omgeving speelde de kwestie zich af waarover Wolfsen zich tot diep in de nacht moest verantwoorden.
Wolfsen wordt verweten dat hij niet genoeg heeft gedaan voor het homostel Hans en Ton, dat door jongeren uit de buurt werd weggepest. Over het functioneren van burgemeester Wolfsen werd donderdagavond en -nacht lang gedebatteerd en hij betuigde opnieuw spijt over alle fouten die hij heeft gemaakt.
RTV Utrecht sprak na het debat met een aantal buurtbewoners die de raadsvergadering hadden gevolgd. Volgens hen is de kritiek op Wolfsen begrijpelijk en terecht, maar lijkt alle negatieve aandacht voor zijn optreden op een hetze tegen zijn persoon. Ze vinden het voldoende dat hij persoonlijk zijn excuses heeft aangeboden.
Overigens wilden veel mensen in Terwijde niet reageren op vragen van RTV Utrecht. Eerder werden mensen die in de publiciteit kwamen afgestraft door relschoppers in de wijk.

Bewoners Terwijde oordelen mild over Wolfsen
Bewoners Terwijde oordelen mild over Wolfsen

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.