Kort nieuws: Diefstal na babbeltruc in Abcoude

REGIO - Twee vrouwen zijn met een smoes het huis van een bejaarde vrouw binnengedrongen in Abcoude. Een vrouw met lang zwart haar leidde de bewoonster van 89 af terwijl een handlangster het huis in ging. De politie hoopt dat getuigen van de diefstal maandag rond zes uur aan het Dorpszicht zich melden.
* De opgravingsput op het Utrechtse Domplein gaat dicht. Afgelopen zomer zijn archeologen druk geweest in de bijna zes meter diepe put om het verleden van Utrecht boven te krijgen. Daarbij zijn veel voorwerpen uit de afgelopen 2000 jaar gevonden zoals munten uit de 14e eeuw.
* In Woerden is een fietser gewond geraakt toen hij werd geschept door een auto. De fietser van 28 uit Woerden had de auto op de Utrechtsestraatweg voorrang moeten geven maar deed dat niet. De automobilist uit Lopik kon hem niet meer ontwijken. De fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
* Fort De Bilt heeft 50.000 euro gekregen van het Delafonds. Dat steunt projecten die op een bijzondere manier met 'herinneren en herdenken' omgaan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.