Kort nieuws: Brandstichting in De Bilt

REGIO - De politie onderzoekt een brandstichting bij het buurthuis in De Bilt. Vandalen staken daarbij planken in de tuin in brand. Een buurvrouw wist het vuur te blussen en zo erger te voorkomen. De daders zijn spoorloos.
* De kinderafdeling van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden heeft een tweede Smiley behaald. Dit kwaliteitskeurmerk wordt toegekend door de Stichting Kind en Ziekenhuis. De kinderafdeling had al een Smiley voor de zorg op de afdeling, maar heeft er nu ook één voor de kinderdagbehandeling.
* In Cothen is een dronken automobilist zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man liep zondagnacht tegen de lamp toen hij slingerend langs een paar agenten reed. Op het politiebureau bleek dat de 29-jarige man uit Wijk bij Duurstede drie keer de toegestane hoeveelheid drank op had.
* In Nieuwegein is een slingeraar van de weg gehaald. Het rijgedrag van de 35-jarige automobilist op de A2 was voor surveillerende agenten reden hem te laten blazen. Hij bleek stomdronken en was bovendien een beginnend bestuurder waardoor hij zijn rijbewijs direct kon inleveren.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.