Kort nieuws: Taxi schept meisje in Amersfoort

REGIO - Een meisje van 14 is in Amersfoort aangereden door een taxi. Ze stak met haar fiets over op de Gangboord en werd geschept. Met schaafwonden en last van haar hoofd is ze naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw van 22 die de taxi bestuurde, bleef ongedeerd.
* Bij een verkeersongeluk op de A2 bij Vianen is een automobilist gewond geraakt. Een vrachtwagenchauffeur schoof een rijbaan op en zag daarbij een automobilist over het hoofd. Door de botsing kwam de auto tegen de vangrail. De bestuurder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
* Gebruikers van de Valleilijn tussen Amersfoort en Ede-Wageningen kunnen opgelucht ademhalen. De nieuwe treinen op dit zogenoemde 'kippenlijntje' krijgen toch toiletten aan boord. Dat hebben Provinciale Staten van Gelderland besloten. Zelfs de Nederlandse Vereniging voor Urologie wees de provincie op de noodzaak van toiletten in treinen.
* In Breukelen is een wielrenner gewond geraakt. De 57-jarige renner reed op de N401 tegen een automobilist aan die in de berm stond om iemand te helpen. Door de klap ging de renner onderuit. Hij is met pijn aan zijn hoofd en nek naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist bleef ongedeerd.
* Bij een verkeersongeluk op de A2 bij Vianen is een automobilist gewond geraakt. Een vrachtwagenchauffeur schoof een rijbaan op en zag daarbij een automobilist over het hoofd. Door de botsing kwam de auto tegen de vangrail. De bestuurder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
* In Nieuwegein is een man aangehouden voor het bedreigen van agenten. De politie kreeg een melding over overlast van een groepje jongeren op de Ringfazant en ging poolshoogte nemen. Toen agenten ter plaatse kwamen om te praten, bedreigde de 24-jarige man de politie. De man is opgepakt en ingesloten voor verhoor.
* Op de Schaerweijdelaan in Zeist hebben buurtbewoners een inbreker in de kraag gevat. Omwonenden zagen de 51-jarige man inbreken en belden meteen de politie. Toen de dief de benen wilde nemen, grepen de buurtbewoners hem vast. Agenten namen de inbreker vervolgens mee naar het bureau.
* In Breukelen is een wielrenner gewond geraakt. De 57-jarige renner reed op de N401 tegen een automobilist aan die in de berm stond om iemand te helpen. Door de klap ging de renner onderuit; hij is met pijn aan zijn hoofd en nek naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist bleef ongedeerd.
* Na een vechtpartij op de Tiberdreef in Utrecht is één man aangehouden. Een andere man had een bloedneus en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de vechtpartij.
* Een fietsende vrouw is in Utrecht van haar telefoon bestolen. De vrouw reed al bellend de Daalsetunnel in richting de Amsterdamsestraatweg. Aan de kant van het Westplein stonden drie jongens. Eén van hen griste de telefoon weg en vluchtte richting Station Zuilen. De anderen renden richting de Vleutenseweg. Het ging om drie lichtgetinte jongens.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.