Kort nieuws: Fietsers gewond na botsing

REGIO - Twee fietsers zijn gistermorgen frontaal op elkaar gebotst in De Bilt. Een man uit bilthoven en een Zeistenaar kwamen elkaar tegen op de Holle Bilt en tijfelden beiden over welke kant ze zouden uitwijken.
Uiteindelijk kozen ze voor dezelfde kant, met een botsing tot gevolg. De Zeistenaar klaagde over pijn aan zijn nek. De man uit de Bilt bleef ongedeerd.
* In Huis ter Heide is een 13-jarige fietser gewond geraakt toen hij botste tegen een fietser uit Soesterberg. De man fietste op de Amersfoortseweg naar Soesterberg. De jongen uit De Bilt kwam uit tegenovergestelde richting; er ontstond een frontale botsing. De tiener moest naar het ziekenhuis met pijn aan zijn arm en schouder. De man raakte niet gewond.
* Een man is donderdagavond ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in Zeist. Agenten vonden de zwaargewonde man in een woning aan de Prinses Irenelaan. Vermoedelijk is een conflict in de relationele sfeer de aanleiding voor de steekpartij.
* Een bestuurder in Nieuwegein reed bijna twee keer harder dan wettelijk is toegestaan toen hij door agenten werd gezien. De man zette op de Zuidstedeweg een snelheid van 106 kilometer neer terwijl 50 het maximum is.
De man raakte zijn rijbewijs kwijt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.