Zaterdag uitvaart majorette Rianne

WILNIS/ABCOUDE - Familie en vrienden nemen komende zaterdag afscheid van de verongelukte majorette Rianne Verweij. Het 15-jarige meisje uit Abcoude kwam vorige week om het leven bij een ongeluk in Wilnis.
VIOS, de muziekvereniging, waar Rianne majorette was en saxofoonles had, zal het meisje muzikaal herdenken bij de uitvaart op begraafplaats De Ronde Venen in Wilnis.
Bij de plaats van het ongeluk liggen inmiddels veel bloemen en briefjes en op internet stromen de verdrietige reacties, steunbetuigingen en condoleances binnen.
De Mijdrechtse muziekvereniging VIOS schrijft op haar website: 'Nooit meer je schaterende lach. Nooit meer stralende majorette. Nooit meer op de saxofoon Nooit meer Rianne in ons midden. Ons leven is niet meer hetzelfde, nu je er niet meer bent. Uit het oog, maar nooit uit het hart! Rust zacht.'
'Net voor haar 16e verjaardag is veel te vroeg, nog vol met plannen en ideeën, uit ons leven weggerukt onze trots en oogappel, lieve dochter, grote zus, kleindochter en nicht', schrijft de familie van Rianne in een rouwadvertentie.
Rianne uit Aboude fietste donderdag de provincialeweg op bij de Pastoor Kannelaan en werd aangereden door een vrachtwagen. Ze raakte gewond aan haar hoofd en werd naar de Intensive Care gebracht van het AMC, waar ze later aan haar verwondingen overleed. De oorzaak van de noodlottige aanrijding wordt nog onderzocht. De politie wil daarom getuigen spreken.
De uitvaart van Rianne begint zaterdagochtend om elf uur.

Bloemen en briefjes voor verongelukte majorette

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.