Drie gewonden na autobrand in tankstation Bunnik

BUNNIK - In een tankstation langs de A12 bij Bunnik zijn twee auto's in brand gevlogen. Daarbij zijn drie gewonden gevallen. De A12 naar Veenendaal is afgesloten geweest, waardoor een lange file ontstond.
De drie slachtoffers zijn met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Twee van hen zouden er ernstig aan toe zijn. In totaal zijn twee bestelauto's uitgebrand en heeft een derde brandschade aan de zijkant.
Ook de overkapping van het tankstation heeft schade opgelopen.

AANRIJDING

De brandweer kreeg het vuur snel onder controle en had een half uur tot drie kwartier nodig om het te blussen. Hoe de brand is ontstaan wordt nog onderzocht. Het tankstation is tot zeker dinsdagmorgen gesloten.
Volgens de politie is een aanrijding mogelijk de oorzaak van de hevige brand en is een van de auto's tegen een benzinepomp gereden. Door de rookontwikkeling en het gevaar voor ontploffing moest de A12 enige tijd worden afgesloten.

OOGGETUIGEN

RTV Utrecht sprak diverse geschokte ooggetuigen. Eén van hen is de eigenaar van de uitgebrande bestelbus. Hij stond op het moment dat de brand uitbrak in het winkeltje van het tankstation en spreekt van een grote explosie.
Een andere getuige vertelt dat een van de slachtoffers brandend uit zijn auto sprong en over de grond begon te rollen. Hij zag dat een ander slachtoffer naar de snelweg was gerend en op de grond lag.
Dinsdagmorgen meer op RTV Utrecht en Radio M Utrecht.

Verslaggever Mitra Nazar spreekt met ooggetuige brand
Ooggetuige zag brand vijf meter verderop ontstaan
Autobrand bij tankstation langs A12 Bunnik

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.