RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tweede arrestatie na fatale steekpartij IJsselstein

1/1
IJSSELSTEIN -

De politie heeft een 22-jarige man uit IJsselstein aangehouden die betrokken zou zijn geweest bij de dodelijke steekpartij zaterdagavond bij de Maria van Henegouwenstraat. Eerder hield de politie al een 20-jarige IJsselsteiner aan.Bij de steekpartij verloor de 26-jarige Tim van Dijk het leven. De vader van twee kinderen was even voor de steekpartij betrokken geweest bij een ruzie met meerdere personen in de Voorstraat.
CARNAVAL

In IJsselstein is met grote verslagenheid gereageerd op de gewelddadige dood van Tim van Dijk tijdens het carnavalsfeest. Het carnaval in de stad verloopt wegens het incident soberder dan andere jaren.
BLOEMEN

In de steeg waar de steekpartij plaatsvond zijn bloemen gelegd en bij RTV Utrecht komen veel condoleances en steunbetuigingen binnen.
IJFC

De IJsselsteinse voetbalvereniging IJFC heeft op haar website een bericht geplaatst. Van Dijk voetbalde in het 4e elftal van de club. "IJFC rouwt om dit nauwelijks te bevatten nieuws en leeft mee met zijn vrouw, twee kindertjes en verdere familie."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -