Marathonlopers mogen bij Paul de Leeuw 10 km uitlopen

UTRECHT /ALMERE - Paul de Leeuw nodigt lopers van de Jaarbeurs Utrecht Marathon uit om de gemiste 1,2 kilometer alsnog in te halen. Door een fout van de organisatie liepen veel renners niet tien kilometer, maar slechts 8,8.
Het plan is om aanstaande zaterdag 14 april in Pau!l, het programma van Paul de Leeuw, met zoveel mogelijk lopers een alternatieve route van 1,2 km te lopen zodat de 10 km alsnog bij iedereen op de teller kan komen te staan.
De start en de finish zal in de Studio Cé in Almere zijn. In de directe omgeving is een route van 1,5 kilometer uitgestippeld. De opname duurt van 14:00 uur tot 15:30 uur en Paul de Leeuw hoopt dat lopers uiterlijk om 13:00 uur bij de studio zijn.
De uitzending, met daarin ook de Toppers, is diezelfde avond om 20:30 uur bij de VARA op Nederland. Renners die willen deelnemen, kunnen zich opgeven via paul@vara.nl
Overigens maakte de organisatie van de Jaarbeurs Utrecht Marathon woensdagmiddag bekend dat gedupeerde deelnemers aan de RTV Utrecht 10 km run diezelfde afstand volgend jaar gratis opnieuw mogen lopen. De organisatie stuurt de deelnemers in oktober een mail voor de kostenloze voorinschrijving.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.