Kort nieuws: Jonge inbrekers Amersfoort betrapt

REGIO - Op klaarlichte dag zijn in Amersfoort twee jonge inbrekers opgepakt. Een getuige zag donderdag twee jongens op de Hugo de Vries-Serre in Kattenbroek een raam open breken en een woning in klimmen. De gealarmeerde politie kon de twee inbrekers van 13 en 16 jaar oud in de woning aanhouden.
* In Driebergen is een dronken automobilist op een lantaarnpaal gereden. De 24-jarige man uit Dordrecht verloor op de Arnhemse Bovenweg de macht over het stuur. Na het ongeluk verliet de man per voet de auto. Agenten wisten de man in Doorn op te pakken. Hij bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken.
* Het horecabedrijf Regardz in Amersfoort wordt weer opgesplitst. De fusie van vier jaar geleden tussen de hotels en congrescentra van de Van den Tweel Groep en Regardz heeft te weinig opgeleverd. Dat betekent dat de bedrijven Hart van Holland in Nijkerk en Mariënhof in Amersfoort vanaf 1 juli weer op eigen benen staan.
* Klanten van een supermarkt in Nieuwegein zagen gistermiddag hoe een 46-jarige vrouw vlees en vis in haar tas stopte maar vervolgens niet afrekende. Toen agenten de tas van de Utrechtse controleerden, ontdekten ze ook nog twee pannen, cosmeticaproducten en kledingstukken die de vrouw uit andere winkels had gestolen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.