Koninginnedag op radio, tv en internet RTV Utrecht

REGIO - RTV Utrecht staat op Koninginnedag helemaal in het teken van het bezoek van de koninklijke familie aan Rhenen en Veenendaal. Op tv ziet u vanaf 8.30 uur tot 14.00 uur een extra liveprogramma. Ook via Radio M Utrecht, rtvutrecht.nl en twitter houdt de regionale omroep u voortdurend op de hoogte van het laatste 'oranjenieuws'.
Het tv-programma rond het verslag van Koninginnedag begint om 8.30 uur. Presentatoren Annette Barlo en Maarten Steendam praten in de studio met Han van Bree, schrijver van De Oranjes, en Ineke Strouken, directeur van het Nederlands Centrum voor Volkscultuur.
Verslaggevers laten achter de schermen zien hoe Rhenen en Veenendaal een bijzondere Koninginnedag beleven. Ook de NOS-registratie van het koninklijke bezoek is live te volgen via RTV Utrecht. Vanaf 14.00 uur blikt de zender terug en ook U Vandaag heeft 's avonds een 'oranje' uitzending.

GEVOLG VAN DE KONINGIN

Vanaf 6.00 uur zendt Radio M Utrecht de hele dag een Koninginnedagprogramma uit. Vijf verslaggevers brengen niet alleen de sfeer in Rhenen en Veenendaal, maar ook de feestelijkheden in de stad Utrecht en andere delen van de provincie op de radio. Verslaggever Martin de Wit brengt zijn bijdrages live vanuit het gevolg van de koningin.
Bezoekers van rtvutrecht.nl en de app van RTV Utrecht blijven als altijd voortdurend op de hoogte van het laatste nieuws. Het nieuws is ook te volgen via twitter: @rtvutrecht en @rtvulive.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.