Twee mannen overleden na ongeluk en ruzie

REGIO - Op de Zevenhuizerstraat in Bunschoten is het afgelopen weekend een 19-jarige Bunschoter om het leven gekomen. De jongen werd overreden door een 55-jarige man uit Nijkerk. De Nijkerker reed over de Zevenhuizerstraat en minderde vaart omdat hij iets op de weg zag liggen. Het bleek een persoon te zijn.
De Nijkerker probeerde de jongen nog te ontwijken. Tevergeefs, het slachtoffer werd met zware verwondingen naar het UMC Utrecht gebracht. Daar overleed hij enkele uren later. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeluk, zij vermoedt dat de jongen op de weg in slaap is gevallen.
Een 67-jarige Brit is in de berm van de A12 bij Reeuwijk om het leven gekomen. Dit gebeurde nadat hij ruzie had gekregen met twee andere Britten over een inhaalmanoeuvre op de weg richting Utrecht.
Na de ruzie stapten de twee in hun auto en reden weg. Met een openstaand portier schepten zij het slachtoffer. De man overleed aan de opgelopen verwondingen en een hartinfarct. De politie is nog op zoek naar de twee 25-jarige daders en hun beschadigde Opel Astra met Brits kenteken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.