Instellingen

RVD opent informatienummer voor publiek

DEN HAAG/UTRECHT - Voor het publiek heeft de Rijksvoorlichtingsdienst zaterdag een informatienummer opengesteld. Het speciale nummer is 0800 300 18 13 en is in het weekend geopend van 9.00-18.00 uur. Op werkdagen wordt de telefoon van 9.00 tot 21.00 uur beantwoord. Ook meldt de Rijksvoorlichtingsdienst dat een condoleanceregister is geopend op de website van het koninklijk huis. Ook op gemeentelijk niveau kunnen er registers getekend worden. Zo kan op het stadhuis in Utrecht een condoleanceregister worden getekend. In Vleuten-De Meern ligt een boek klaar in het wijkservicecentrum. Afgelastingen Door het overlijden van prinses Juliana gaan veel festiviteiten in de regio niet door. Dat geldt onder andere voor de volgende evenementen.
  • Opening tentoonstelling 't Is Oranje, 't Blijft Oranje, met foto's van Joop van Tellingen. De officiële opening is afgelast, de expositie zelf is wel voor het publiek toegankelijk.
  • Concert Koninklijke Harmonie Doorn, zaterdagavond.
  • Voorjaarsconcert Harmonie Vereniging EMM in Leersum, zaterdagavond. Voetbalwedstrijden in de eredivisie dit weekeinde gaan wel door.
  • Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.