Alpe d'HuZes: modeshow in Woerden

WOERDEN - De acties om geld in te zamelen voor de inzamelingsactie Alpe d'HuZes schieten als paddenstoelen uit de grond. De 18-jarige Kevin bijvoorbeeld, organiseert samen met zijn studiegenootje Tamara een modeshow in Woerden.
Eén van hun medestudenten wil op 6 en 7 juni voor het goede doel de Alpe d'Huez beklimmen, maar omdat hij nog niet genoeg geld heeft verzameld, schieten Kevin en Tamara hem te hulp.
Donderdagavond lopen vijftien modellen over de catwalk in het ROC ID college in Woerden voor het goede doel. Ze dragen kleding van enkele Utrechtse modezaken.
Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen.
Zondag werd in Papendal de aftrap gegeven voor de nieuwe editie van de Alpe d'HuZes. Op 6 en op 7 juni gaan 8100 mensen dat doen. De organisatie hoopt 30 miljoen euro binnen te halen, 9 miljoen meer dan vorig jaar.

Alpe d'HuZes: modeshow in Woerden

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.