RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Informatiebijeenkomsten over Utrechtse tramrenovatie

NIEUWEGEIN -

De voorlichtingscampagne die tramreizigers moet informeren over een grote renovatie van het spoor tussen Nieuwegein en Westraven begint aardig op stoom te raken. Reizigers kunnen vanaf vandaag informatiebijeenkomsten bezoeken en het Bestuur Regio Utrecht heeft ook een speciaal telefoonnummer geopend: 0900 - 8825.

Tijdens de opknapbeurt van het spoor rijden er in de zomervakantie geen trams tussen P+R Westraven en het centrum van Nieuwegein. Dat betekent dat zo'n 20.000 reizigers zes weken lang de bus moeten pakken voor dit deel van hun reis. Inmiddels hebben alle omwonenden van het stuk spoor tussen Westraven en Nieuwegein centrum een brief ontvangen waarin staat dat ze iets meer dan een maand niet in de buurt op de tram kunnen stappen.

Tramreizigers die in deze periode met de bus moeten, krijgen als tegemoetkoming een gratis kaartje. Het hele project kost zeven miljoen euro en wordt door het Rijk betaald. Volgens jaar is het spoor tussen Utrecht CS en Westraven aan de beurt.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -