Beloning in verkrachtingszaak meisje Ede

PROVINCIE UTRECHT - Er ligt mogelijk 10.000 euro klaar voor de man of vrouw die aan de politie kan vertellen wie de blonde man op bijstaande foto is. Die wordt door de politie in verband gebracht met de verkrachting van een 6-jarig meisje in Ede.
Het meisje werd dinsdag 24 april op de speelplaats aan de Spinozastate seksueel misbruikt. Dat gebeurde 's avonds rond een uur of zeven vlak voor de Champions League wedstrijd tussen Barcelona en Chelsea.
Kort voor de verkrachting van het 6-jarige meisje werd in de buurt een volwassen vrouw lastig gevallen door een man. De politie heeft een tekening van die man laten maken en sluit niet uit dat hij iets met het zedenmisdrijf op de speelplaats te maken heeft. Daarom wil de politie weten wie hij is. Voor de tip die leidt tot de dader van de verkrachting heeft de hoofdofficier van Justitie 10.000 euro over.
De blanke jongen die de volwassen vrouw lastigviel is tussen de 15 en de 20 jaar oud met blond tot donkerblond haar. Hij sprak Nederlands, had geen behaard gezicht en was tussen de 1.75 en 1.85 meter lang. Hij droeg een blauwe jas met rits, een spijkerbroek en een donkerkleurige herenfiets. Hij droeg een witte of transparante plastic tas met blikjes of flesjes drinken erin.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.