Rode Doos schrapt EK-evenement Portugal - Nederland

LEIDSCHE RIJN - Muziekcentrum Vredenburg Leidsche Rijn schrapt het EK-evenement van aanstaande zondag na de teleurstellende prestatie van het Nederlands elftal. Mensen zouden de poulewedstrijd tegen Portugal op een groot scherm kunnen bekijken, net zoals de wedstrijd tegen Duitsland in Vredenburg te volgen was.
Na het evenement woensdagavond dat ruim 700 bezoekers trok, stelde het Utrechtse muziekcentrum, bijgenaamd 'De Rode Doos', vast dat men er geen zin meer in heeft. "We hoorden geluiden van bezoekers die duidelijk lieten blijken hun vertrouwen in het Nederlands elftal te hebben verloren en die aangaven de komende wedstrijd liever in kleinere setting thuis op de bank te willen bekijken," liet een woordvoerder van Vredenburg weten.
De stemming zat er woensdagavond aanvankelijk goed in, zei de woordvoerder. Wolter Kroes trad op om de Oranjekoorts aan te wakkeren. "Maar na de teleurstellende uitslag was iedereen down en teneergeslagen." Mensen die al een kaartje hebben gekocht voor zondag, krijgen hun geld terug. Er waren tussen de 200 en 300 kaarten verkocht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.