Mishandelde Baarnaar heeft gat in geheugen

AMERSFOORT - In Amersfoort is een jongen mishandeld. Hij is bewusteloos geraakt en weet niet meer wat er precies is gebeurd.
Het incident vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag. Het 17-jarige slachtoffer uit Baarn was uitgeweest in de binnenstad van Amersfoort. Rond vier uur fietste hij naar huis over de Amsterdamseweg in de richting van Soest.
Plotseling kwamen twee personen op zwarte scooters naar hem toe. De jongen sloeg om onbekende redenen op de vlucht en viel vervolgens over een stoepje. Vanaf dat moment weet hij niet meer wat er is gebeurd. Hij kwam bij en zag dat hij verschillende schaafwonden had en verwondingen in zijn gezicht.
De jongen ging op eigen kracht naar huis en kwam daar om 08.00 uur aan. Zondag rond 16.00 uur is hij samen met zijn ouders gaan kijken waar het een en ander nu precies had plaatsgevonden. Op de Chromiumweg vonden ze zijn bebloede jas.
De politie is op zoek naar de mannen op de scooters. De geweldplegers zijn onder de 20 jaar en hebben een licht getinte huidskleur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.