Extra water op warm Dias Latinos

AMERSFOORT - EHBO'ers en horecaondernemers gaan tijdens Dias Latinos water uitdelen. Ook geeft de organisatie van het Latijns-Amerikaanse festival in Amersfoort op haar site tips over hoe om te gaan de verwachte hitte.
Dit weekend staat Amersfoort in het teken van muziek en dans uit Latijns-Amerika. Volgens de voorspellingen wordt het heel erg warm. De tienduizenden bezoekers wordt daarom aangeraden veel te drinken, het liefst zonder ijsblokjes. Ook zou iedereen zich in moeten smeren met zonnebrandcrème.
Dias Latinos vindt dit weekend voor de 16de keer plaats en telt ruim zestig optredens, verdeeld over zeven podia. Net zoals vorig jaar begint het festival vanavond met de Caravana Latina. Op deze avond zijn er nog geen buitenoptredens, maar hebben horecagelegenheden een Latijns-Amerikaanse band of DJ geprogrammeerd.
Zaterdag en zondag barst het feest buiten los. Op de Hof, Lieve Vrouwekerkhof, 't Havik, de Groen- en Appelmarkt treedt een scala aan artiesten uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied op.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.