RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

VVD: verhuizing mariniers mag geen extra geld kosten

DOORN -

De voorgenomen verhuizing van de marinierskazerne in Doorn naar Vlissingen kan alleen doorgaan als het geen extra geld gaat kosten. Dat vindt het hoofdbestuur van de VVD.

''De kans is groot dat de VVD bij de verkiezingen de grootste wordt en in de coalitie een grote stem zal hebben. De inzet zal dan zijn om niet te verhuizen als dat meer gaat kosten'', zegt Tweede Kamerlid Leegte tegen RTV Utrecht. Op zijn initiatief neemt de partij dit voorbehoud op in het verkiezingsprogramma.

Het ministerie van Defensie overweegt de militairen over te plaatsen vanwege ruimtegebrek. De gemeente Utrechtse Heuvelrug en de provincie proberen dat te voorkomen om de werkgelegenheid voor de regio te behouden.

In onze provincie wordt gepleit voor renovatie van de huidige kazerne. Dat zou volgens de gemeente goedkoper uitpakken dan een verhuizing naar Vlissingen. In Zeeland wordt daar overigens anders over gedacht.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -