RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Familie Nicolich wil overwinterplek caravan

PROVINCIE UTRECHT -

Romafamilie Nicolich heeft vandaag op het stadhuis in Utrecht aan wethouder Victor Everhardt gevraagd of ze ergens in de gemeente kunnen overwinteren met hun caravan. Eerder vandaag werden ze weggestuurd van een ongebruikte parkeerplaats bij Park Voorn in De Meern.

De partijen hebben afgesproken om binnenkort met elkaar rond de tafel te gaan zitten. De Romafamilie heeft wethouder Everhardt alvast een brief van Amnesty International gegeven, waarin aandacht wordt gevraagd voor de Roma-problematiek.

De familie Nicolich zwerft sinds kort weer door Utrecht. Het stadsbestuur stuurde leden van de familie eerder dit jaar weg uit landhuis Rhijnshoek in De Meern en vorige week moesten vijf andere familieleden een huis in Vleuten verlaten.

De gemeente wil de familie niet helpen in hun zoektocht naar andere woonruimte, omdat ze zich eerder niet aan de afspraken hebben gehouden en zich misdragen hebben.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -