RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Webcams op zwangere olifant Amersfoort direct populair

AMERSFOORT -

De zwangere olifant Indra in Dierenpark Amersfoort is zo populair dat een website waarop ze live te zien is maandagmiddag onmiddellijk plat ging. Volgens het dierenpark wilden tienduizenden bezoekers inschakelen toen maandagmiddag de drie webcams aangingen.

De geboorte van een jong Aziatisch olifantje is na 22 maanden zwangerschap aanstaande, denken de verzorgers van de moederolifant. Daarom hangen er camera's in haar verblijf, waardoor ze 24 uur per dag te bekijken is. Het dierenpark zegt dat de technische problemen door de grote stroom aan kijkers inmiddels zijn verholpen.

Vorig jaar november keken ruim 15.000 mensen midden in de nacht rechtstreeks mee naar de bevalling van een neushoorn in de Amersfoortse dierentuin. Wie zich via de site www.babyolifantje.nl aanmeldt voor een sms-alert, krijgt een bericht zodra olifant Indra is bevallen. De kosten voor het bericht komen ten goede aan olifanten in het wild, aldus het dierenpark.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -