Seat-rijder gezocht na ongeluk met trouwstoet

BUNNIK - Op de verbindingsweg van de A12 naar de A27 bij Amelisweerd zijn zondagmiddag drie gewonden gevallen bij een ongeluk.
Een 23-jarige bestuurster uit Den Haag werd plotseling afgesneden door een zwarte Seat Leon. Ze moest hierdoor remmen, week uit naar rechts, verloor de macht over het stuur en belandde met de auto op de kant in de berm. Ze reed in een trouwstoet en zo'n tien auto's stopten.
De inzittenden van die auto's hielpen de bestuurster en bijrijdster uit de auto en trokken de auto, met een inzittende nog achterin, weer op vier wielen. De auto stond echter nog in de rijstand en schoot de snelweg op. Hierbij raakte de auto een camper om uiteindelijk weer in de berm te belanden. Bij het ongeval raakten de bestuurster en de bijrijdster gewond.
De bijrijdster werd met letsel aan haar nek en schaafwonden op haar lichaam overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto werd ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De inzittenden van de camper en de derde inzittende van de auto die op de kant raakte, bleven ongedeerd.
De zwarte Seat Leon reed door na het ongeval. De politie Utrecht is dringend op zoek naar de bestuurder van deze auto. Getuigen die de auto hebben zien rijden of weten wie de bestuurder is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gewonden bij ongeluk trouwstoet

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.