Gehandicapte man zit zonder warm water in Nieuwegein

NIEUWEGEIN - De feeststemming van de gehandicapte Wim Vink uit Nieuwegein sloeg flink om toen hij zijn nieuwe woning betrok. Die was namelijk nauwelijks klaar om bewoond te worden en Vink is dan ook erg teleurgesteld in de gemeente Nieuwegein.
De oud-hovenier heeft een dwarslaesie en revalideert op dit moment nog in Utrecht maar moet daar komende woensdag vertrekken. Daarom kreeg hij van hulpverleners een huis aangeboden in Nieuwegein.
Dat huis blijkt echter helemaal niet klaar te zijn voor bewoning. Zo ligt er geen vloerbedekking, kan er niet gekookt worden en is de boiler weggehaald zodat er geen warm water is. Niet dat Vink hoe dan ook onder de douche kan, want in de badkamer staat een muurtje dat zijn rolstoel blokkeert.
Er is nog twee dagen om de woning picobello te krijgen, maar Vink is niet hoopvol. Het huis had in oktober namelijk al helemaal klaar moeten zijn.
In een reactie zegt de gemeente dat Vink zelf akkoord is gegaan met de woning en een vergoeding krijgt om de vloerbedekking aan te leggen. De aanpassing aan de badkamer moet hij zelf betalen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.