RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Natuurgenezeres Glatt blijft op vrije voeten

KOCKENGEN -

Natuurgenezeres Sara Glatt uit Kockengen blijft voorlopig op vrije voeten. Vanochtend besloot de rechtbank dat Glatt de volgende zitting van haar rechtszaak thuis mag afwachten.

Glatt zat al thuis na een eerdere soortgelijke uitspraak van de rechter. Vandaag werd het plan van aanpak van haar advocaat een stuk duidelijker. Die wil getuigen horen die het slachtoffer, een 28-jarige Zwitser, vlak voor zijn dood hebben gezien. Het personeel van het Van der Valkhotel zou de onschuld van Glatt kunnen bewijzen. Zo zou de man alcohol hebben besteld.

De natuurgenezeres wordt ervan beschuldigd dat zij het slachtoffer ibogaÔne heeft gegeven en hem daarna hulpeloos in een hotel achterliet. De man zou daarna in verwarde toestand de A2 op zijn gerend waarna hij werd doodgereden. Ook kwam vandaag een aanklacht bij: een andere patÔŽnt die door Glatt werd behandeld eindigde met een hartaanval in het ziekenhuis.

IbogaÔne is het extract van de wortel van een Afrikaanse plant en heeft psychedelische kenmerken. Het middel zou het volgens sommige mensen makkelijker maken om af te kicken van drugs.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -