RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Bewoners Kanaleneiland nog boos om asbestaffaire

1/2
UTRECHT -

Het rapport over de Utrechtse asbestaffaire heeft de woede bij bewoners van Kanaleneiland nog niet weggenomen. Dat bleek dinsdagavond tijdens een bezoek van gemeenteraadsleden aan de wijk.

Vorige week bood burgemeester Aleid Wolfsen zijn excuses aan voor de gemaakte fouten tijdens de asbestaffaire. Volgens bewoners heeft woningcorporatie Mitros dat nog altijd niet gedaan.

Ze zijn ook boos, omdat het vaak onduidelijk is waar hun met asbest besmette spullen zijn gebleven. Een bewoonster vertelde aan RTV Utrecht dat ze in haar huis zaken heeft gevonden die niet van haar zijn, terwijl ze zelf sieraden en lingerie mist. Ook zouden er nog altijd besmette voorwerpen worden vernietigd, zonder daarover met de eigenaren te overleggen.

Binnenkort debatteert de Utrechtse gemeenteraad over het asbestrapport. Intussen willen raadsleden Mitros aanspreken op de communicatie naar de getroffen huurders.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -