Dode en zwaargewonde door vechtpartij Utrecht-West

UTRECHT - Bij het Thomas à Kempisplantsoen in Utrecht zijn vrijdag aan het begin van de avond twee mensen zwaargewond aangetroffen. Eén van hen is inmiddels overleden, zegt de politie. Volgens getuigen hebben de twee ruzie gekregen en elkaar zwaar toegetakeld met een ketting en een schroevendraaier.
De vechtpartij begon in het Majellapark en eindigde in het Thomas à Kempisplantsoen. Een getuige zegt tegen RTV Utrecht dat het gaat om mannen die in de buurt wonen. Hij zegt dat het mensen zijn die zich met drugs bezighouden.
Omwonenden hebben de politie gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen, vonden ze de slachtoffers. Nog voordat de mannen ondervraagd konden worden, zakten ze beiden in een coma weg.

TRAUMAHELI

De twee mannen waren er zo ernstig aan toe, dat ambulancemedewerkers een trauma-arts met een helikopter hebben laten komen. Voor één slachtoffer dus vergeefs. De ander is met spoed naar een gespecialiseerd ziekenhuis gebracht.
Een deel van de wijk is afgezet en rechercheurs onderzoeken het incident. Ze worden geassisteerd door een politiehelikopter. In het Majellapark lagen bebloede kleren van één van de slachtoffers en ook in het Thomas à Kempisplantsoen zoekt de politie naar bewijzen.
De Thomas à Kempisweg en de Vleutenseweg zijn open voor verkeer.

Een bewoner van de wijk was getuige van de vechtpartij

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.