Moeder in Vianen geslagen bij mishandeling zoon

UTRECHT - In Vianen zijn twee twee jongens mishandeld. Ook een moeder van één van hen kreeg een klap.
Zondagavond fietsten drie vrienden, twee van 15 jaar en één van 16 jaar uit Vianen over de Aime Bonnastraat. Ze zagen daar een jongen op het voetbalveldje staan en hij keek nadrukkelijk hun kant op. Eén van de vrienden zei daar iets van en ze fietsten door.
Toen het drietal op de Jan Blankenweg fietste, zagen zij dat twee jongens op een fiets op hen afkwamen. Eén van hen was de jongen die ze op het voetbalveldje hadden gezien. De twee vielen de 15-jarige jongen aan, die bij het voetbalveldje iets naar één van hen had geroepen.
Passerende automobilisten haalden de jongens uit elkaar, waarna het drietal naar het huis van één van hen aan de Populierstraat fietste. Toen zij daar net waren aangekomen en zich nog in de achtertuin bevonden, verschenen er opeens vijf jongens, onder wie de twee die hen op de Jan Blankenweg hadden aangevallen.
Weer liep de 15-jarige jongen klappen op en ook de andere 15-jarige jongen werd geslagen. De moeder van één van werd eveneens geslagen. Daarna ging het vijftal ervandoor. De politie zoekt getuigen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.